Podcast om konflikthåndtering med Dr. Gail Fann Thomas

Lær om konflikter på arbejdspladsen, og hvorfor det ikke altid er dårligt

I en af de tre nyligt lancerede episoder af The Myers-Briggs Company Podcast deler Dr. Gail Fann Thomas (medforfatter af den snart udgivne TKI Conflict Mode Team Report) indsigt omkring vigtigheden af konflikthåndtering og tendenser, hun har set på arbejdspladsen gennem sit konsulentarbejde.

I løbet af de sidste35 år har Gail undervist på kandidatuddannelser i et universitetsmiljø, hvor hun har været medforfatter til mere end 60 akademiske artikler og rapporter. Hun er konsulent, coach og underviser med fokus på kommunikation, konflikthåndtering og samarbejde.

I denne episode diskuterer Gail, hvad konflikt er, og hvilke typer klienter hun arbejder med i sin konsulentvirksomhed inden for konflikthåndtering. Vi diskuterer også, hvordan COVID-19 og overgangen til fjern- og hybridarbejde har påvirket konflikthåndtering, og hvilke udfordringer disse nye arbejdsmiljøer giver.

Lyt til hele afsnittet på themyersbriggs.com/podcasts (på engelsk). Eller lyt til The Myers-Briggs Company Podcast på AppleSpotify m.m..