Ændringer i vores bestyrelse

The Myers-Briggs Company præsenterer sine nye bestyrelsesmedlemmer fra juli 2019

Tidligere topchefer hos SHRM og Kleiner Perkins tager ekspertisen fra global HR og teknologibranchen med til bords i The Myers-Briggs Companys bestyrelse

Det er med stor glæde, at The Myers-Briggs Company kan meddele, at Henry (Hank) G. Jackson og Mary Ann Byrnes er blevet valgt ind i selskabets bestyrelse. 

En skaber af forandringer med globalt perspektiv i HR-branchen

Henry G. (Hank) Jackson er tidligere bestyrelsesformand og CEO for The Society for Human Resource Management (SHRM), som er verdens største brancheforening af HR-folk.

“Jackson var ikke blot medvirkende til forvandlingen af SHRM, men også af HR-branchen generelt," fortalte Jeff Hayes, bestyrelsesformand og CEO for The Myers-Briggs Company. "Under hans ledelse udviklede og lancerede SHRM branchens første kompetencebaserede certificeringer, voksede til næsten 300.000 medlemmer, udvidede de globale aktiviteter i Mellemøsten og Asien og forhøjede foreningens status til at være en autoritativ stemme inden for arbejdspolitik. I øvrigt kom han til SHRM fra Howard University, hvor han var underdirektør og økonomichef."

Hank udfylder rollen som økonomispecialist i bestyrelsen, tilføjer bestyrelsesformand Marion McGovern, "men bidrager også med sin uvurderlige erfaring med globale virksomheder, undervisningsindustrien og cybersikkerhed."

The Myers-Briggs Company har en veletableret global tilstedeværelse og giver utrolig værdi til virksomheder på tværs af grænser og kulturer, kommenterede Jackson. "Jeg glæder mig til at vise mit perspektiv på, hvordan virksomheder kan få hjælp til at udvikle deres medarbejdere til deres største potentiale."

Perspektiver fra en veteran i teknologibranchen

Mary Ann Byrnes medbringer et væld af erfaring fra teknologibranchen med sin fortid som CEO for fire teknologiselskaber bakket op af risikovillig kapital; hun har gennemført en børsintroduktion og adskillige virksomhedskøb og siddet i flere offentlige og private bestyrelser, fortalte McGovern. "Hendes perspektiv vil være uundværligt i vores arbejde på dette og andre vigtige markeder."

Byrnes var CEO i en næstegenerations-internetvirksomhed, Konacom, og fast tilknyttet CEO i Silicon Valley kapitalfonden Kleiner Perkins. Desuden fungerede hun som CEO i flere virksomheder inden for forbrugerinternet, cloud computing og sikkerhed/lancering i mobilselskaber og var topchef hos AT&T Wireless. Hun rundede for nylig ti års tjeneste som medlem af den rådgivende komité hos Harvard Business School California Research Center.

Teknologibranchen producerer nogle af verdens mest dynamiske virksomheder, og selskaberne har i høj grad brug for at få en indsigt i deres talent, som kun The Myers-Briggs Company kan levere, fortalte Byrnes. "Jeg glæder mig til at bruge min erfaring til disse vigtige bestræbelser."

Et andet vigtigt aspekt af disse udnævnelser er, at The Myers-Briggs Company vil få en bestyrelse med 50 % kvinder og en kvindelig bestyrelsesformand, tilføjer McGovern. "Der er ikke mange virksomheder i Silicon Valley, som kan sige det samme. Vi er stolte af at kunne gøre det."