OPP på konferencen Africa Congress of Psychology

OPP’s bestyrelsesformand Robert McHenry og administrerende direktør Penny Moyle vil præsentere MBTI®- og 16PF®-baserede afhandlinger ved JvR Africa Congress of Psychology i maj

Værter for konferencen er OPP’s afrikanske distributionspartner JvR Psychometrics.

JvR ACP 2015

Ved JvR ACP 2015 fokuseres der på udvikling af mennesker i Afrika med bidrag fra erhvervsledere, personaleledere, coaches, iværksættere, forskere med flere.

Penny vil præsentere en af fire MBTI-baserede afhandlinger ved et Global Personality-symposium sammen med andre bidrag fra medlemmer af OPP’s R&D-team. På symposiet fokuserer man på udfordringerne i udviklingen af personlighedstest, som har et globalt publikum. Penny’s paper, Lost in Translation? Challenges and Solutions for Translating Personality Assessments,ser på de tilknyttede problemer med fokus på MBTI som et eksempel på en test, der fortsat tilpasses nye sprog. Afhandlingen fokuserer på bedste praksis og ser på en mere global tilgang til udviklingen af nye testværktøjer.

Robert og Penny vil sammen præsentere Do personality assessments need separate national norms and does presenting personality assessments on smart phones distort personality measurement?, der er baseret på to studier. I det første studie så man på forskellige sprogversioner af spørgeskemaet til 16PF for at se, om det var muligt at danne en enkelt international normgruppe for 16PF. I det andet studie blev det undersøgt, om præsentationen af en test via en iPhone-app kunne give andre resultater, end hvis testen blev taget på en computer.

Derudover vil Penny deltage i et Type and Culture-symposium med præsentation af A view on Type and culture through the lens of Rosinski’s cultural orientation framework.

Det skønnes, at der aktuelt arbejder cirka 11 millioner ledere i Afrika. Dette tal forventes med den stigende efterspørgsel at stige til 23 millioner inden 2018. Der er mange udfordringer i denne vækstperiode. Et af målene for JvR ACP er at opnå en bedre forståelse af disse udfordringer gennem nye initiativer, forskningsbaseret indsigt og overblik over, hvad der har virket og ikke virket på dette enorme, udfordrende marked.

Konferencen afholdes på Skukuza Rest Camp, Krüger National Park, Sydafrika, 17.-20. maj 2015. JvR Psychcometrics er distributionspartner til OPP.